Prijzen en Periodes
De prijzen vermeld op deze website omvatten volgende kosten: verzekering tegen brand, waterschade en glasbraak, kantoorkosten, alle belastingen en taksen.
Meestal is ook het normaal verbruik van water, gas, elektriciteit en verwarming inbegrepen. In sommige gevallen (vooral winterperiodes) is het verbruik van energie niet inbegrepen.
Je kan ons altijd een gedetailleerde offerte vragen voor de door jouw gewenste periode. De eindschoonmaak moet door de huurder zelf worden verricht.  Een opkuis (mits betaling) kan bij reservatie aangevraagd worden!  LET OP! Deze plaatsen zijn beperkt, dus zeker tijdig aanvragen.  

Reservaties

 • Telefonisch of schriftelijk: Tel: 050/42.42.24 - E-mail: wenduine@atsea.be
  U kan ons contacteren om te weten of de woning van uw keuze nog beschikbaar is. Deze woning wordt dan onmiddellijk voor u gereserveerd. Een schriftelijke bevestiging volgt.
 • Online: Via onze website kan u zelf een selectie maken in het verhuuraanbod van Wenduine of Blankenberge. U kunt tot 10 foto's per vakantiewoning bekijken evenals een online reservatie maken. Een schriftelijke bevestiging volgt. Betalen kan per overschrijving na ontvangst van de documenten.
   
 •   Bekijk de Virtual Tour van onze vakantie-appartementen (woningen) via het icoontje in het aanbod zelf. 
 • Ter Plaatse: Wij staan steeds ter beschikking om je op kantoor zelf te helpen bij het maken van je keuze. Indien je twijfelt, zullen wij graag vooraf met je een bezoekje brengen aan de woning van je keuze.
 • Voorschot: De reservatie dient bevestigd te worden door betaling van een voorschot van 40% van de totale huurprijs met een minimum van € 200.
 • Waarborg: Iedere huurder betaalt een waarborg (tussen € 200 en € 500) die binnen de maand na vertrek wordt teruggestort.
 • Verbruik: In de winterperiode is het verbruik van energie niet inbegrepen in de huurprijs. 
 • Optie volgend jaar: Huurders die een standaardperiode hebben gehuurd, krijgen voor het volgende jaar de eerste kans om dezelfde vakantiewoning opnieuw voor dezelfde periode te huren.

Afhalen en afgeven van sleutels
Voor overhandiging van de sleutels kan je op kantoor terecht: het afhalen gebeurt vanaf 16u30, teruggave vóór 10u00. De sleutels kunnen ook afgehaald worden buiten de kantooruren. Ons kantoor heeft daarvoor een speciaal kluisjessysteem*.
Mits een vooraf toegekende code kan je een kluisje openen om je sleutels buiten de kantooruren te kunnen ophalen. Hiervoor dien je vooraf contact op te nemen met het kantoor. Uiteraard kan dit enkel voor reservaties waarvan alle bedragen vooraf betaald zijn.
* enkel te Wenduine

Indien je vroeger wil vertrekken en het kantoor gesloten is, kan je de sleutels ook altijd in de daartoe voorziene brievenbus deponeren.


Netheid en Opkuis 
Elke vakantieganger hecht groot belang aan de staat van de woning waarin hij zijn vakantie zal doorbrengen. Een optimale werking van accomodatie en een zuivere toestand bij intrede, zijn elementen die bijdragen tot een geslaagde vakantie. Wij zijn ons daar terdege van bewust. Daarom wordt bij elke wisseling van huurder ieder verblijf nagekeken. Niet gereinigde woningen worden op kosten van de vorige huurder terug in orde gebracht. Je kan dus steeds rekenen op een prima begin van je vakantie, zonder schoonmaakzorgen. Bij het vertrek vragen wij daarom ook dat je het verblijf weer schoonmaakt. Mocht er tijdens de duur van je vakantie onverhoopt toch iets mislopen, dan verhelpen wij dit binnen de kortste keren. Een service waar ons kantoor bekend voor staat!
 

Diversen

 1. De vakantiewoningen zijn voorzien van alle noodzakelijke uitrusting om een normaal verblijf te garanderen, met uitzondering van persoonlijk linnen.
  Elektrische apparatuur behoort niet tot de standaarduitrusting maar is dikwijls toch aanwezig.
 2. Het aangeduide aantal personen mag niet worden overschreden (kinderbed uitgezonderd).
 3. Bijhuren van strandcabines*, garages en kinderbedjes: u kan bij diverse handelaars terecht voor het huren van bovenvermelde zaken. Indien u echter liever hebt dat wij dit voor u regelen, dan doen wij dit met de glimlach en zonder bijkomende kosten!
 4. De huurder zal onmiddellijk het kantoor verwittigen van elke beschadiging door hem veroorzaakt. Ongelukjes kunnen zich voordoen, maar onmiddellijke herstelling voorkomt ergere schade.

* enkel te Wenduine